Acasă Actualitate Mii de lei amendă pentru un organizator de evenimente care a lipit...

Mii de lei amendă pentru un organizator de evenimente care a lipit postere publicitare pe stâlpi, clădiri și transformatoare de curent, prin Timișoara

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat, în ultima perioadă, verificările pe linia identificării organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare lipindu-le în locuri neautorizate. Acum două zile, încă un organizator de evenimente, Phoenix Entertainment Agency SRL București, a fost sancționat deoarece a lipit postere publicitare pe stâlpi, clădiri, transformatoare de curent etc din mai multe zone ale orașului, în zone precum str. 1 Decembrie 1918, Simion Bărnuțiu, Liviu Rebreanu, Ștefan cel Mare, 20 Decembrie 1989, Revoluției. Au fost încheiate un număr de 7 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 7.000 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1000 și 2000 lei.

 

Comentarii

comentarii