Acasă Sport Mitică Dragomir şi-a găsit naşul: Cristi Bobar

Mitică Dragomir şi-a găsit naşul: Cristi Bobar

632
DISTRIBUIȚI

Personaj emblematic în fotbalul românesc, şeful Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, zis şi “Corleone” sau “Oracolul de la Bălceşti”, nu ezită niciodată să se laude cu realizările sale. “Mitică de la Ligă” ţine poate cel mai mult la faptul că, odată, a fost cel mai tânăr preşedinte de club din ţară. Timp de foarte mulţi ani, nimeni nu a avut curajul să preia frâiele vreunui club de fotbal la o vârstă atât de fragedă. Şeful LPF şi-a început cariera de conducător mai întâi ca vicepreşedinte, iar apoi, pe când avea doar 26 de ani, ca preşedinte la Chimia Râmnicu Vâlcea. Mândru de el, aminteşte asta şi acum, ori de câte ori are ocazia. “Corleone” şi-a găsit însă naşul, noul club din Valea Domanului ajungând pe mâinile lui Cristian Bobar când acesta avea abia 24 de ani.  
“Este adevărat că am preluat FC Şcolar Reşiţa la o vârstă fragedă. La 24 de ani, în mod normal, ar fi trebuit să fiu jucător activ. Eu am agăţat ghetele în cui destul de devreme, dar nu am putut sta departe de fenomen. Am început mai întâi ca director sportiv la FCM Reşiţa, perioadă în care am lucrat mult cu domnul Gheorghe Chivorchian şi am acumulat ceva experienţă. Apoi, am preluat FC Şcolar, noul club al Reşiţei”, spune tânărul şef din Valea Domanului.
Modest din fire, Bobar a rămas cu picioarele pe pământ. “Nu mă compar eu cu domnul Dragomir. Cel puţin, nu acum. Mi-ar plăcea să-i calc cândva pe urme. Eu lucrez cu pasiune şi mă gândesc să duc Reşiţa în prima ligă. Mi-am dorit foarte mult să reapărem pe harta fotbalului românesc. Am beneficiat în acest sens de sprijinul domnului primar şi am reuşit. Nu l-am cunoscut personal pe domnul Dragomir, dar sper să o fac curând. Se pricepe la fotbal mai bine ca oricine şi este un adevărat personaj”, a adăugat Bobar.

Comentarii

comentarii