Acasă Actualitate Mitropolia Banatului, UVT și Academia Română organizează conferința internațională „Transumanismul în lumina...

Mitropolia Banatului, UVT și Academia Română organizează conferința internațională „Transumanismul în lumina teologiei, filosofiei și științei”

DISTRIBUIȚI

Mitropolia Banatului, Universitatea de Vest din Timişoara, Academia Română Timișoara, cu sprijinul Secretariatului de Stat pentru Culte, organizează conferința Internațională „Transumanismul în lumina teologiei, filosofiei și științei – perspectivă critică și implicații metafizice creștine”.

Evenimentul se va desfășura la Timișoara în sala „Rotonda” a noului sediului al Facultății de Litere, Istorie și Teologie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în perioada 27-28 mai 2022.

Tema simpozionului reunește teologi, oameni de știință și filosofi în cadrul acestui dialog dintre știință, teologie și filozofie care a reușit în ultima vreme să aibă o dezvoltare notabilă într-o direcție nouă și creativă.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 27 mai 2022, de la ora 09:00, la sala „Rotonda” a noului sediului al Facultății de Litere, Istorie și Teologie, Strada Oituz nr. 4.

 

Comentarii

comentarii