Acasă Actualitate Modulis.ro oferă hale de închiriat pentru afacerile care se extind la nivel...

Modulis.ro oferă hale de închiriat pentru afacerile care se extind la nivel național

624
DISTRIBUIȚI

Business-urile din zona de vest a țării, din domeniul industrial ori retail, au nevoie de logistică pentru a se extinde la nivel național. Iată de ce, pentru organizarea producției și a distribuirii produselor, este necesară identificarea de depozite de închiriat în diferite puncte strategice de pe hartă. Hale care să faciliteze accesul la piața națională, nu doar la cea județeană sau regională.

„Bătaie” pe halele de închiriat din Brașov

Afacerile care pornesc din zona de vest a țării își planifică activitățile în primul rând în parcurile industriale din zona centrală a țării. Județul Brașov și implicit municipiul Brașov sunt areale cunoscute pentru rolul de nod logistic în domeniul industrial și nu numai.

Putem spune chiar că este „bătaie” pe halele de închiriat moderne din Brașov.

Sunt de interes tot acele hale vechi, deși renovate? Merită ele costul pe termen mediu și lung? Sunt suficient de spațioase și de dotate?

Cei care au experimentat deja Brașovul în acest sens, deși sunt cât de cât mulțumiți de ofertele regăsite, sunt rezervați să se declare cu adevărat încântați. Investiții logistice se fac în continuare, într-o anumită măsură, deși potențialul încă nu a fost împlinit.

O notă discordantă (în bine) o face un dezvoltator imobiliar care mizează pe tehnologii și materiale constructive de top așa cum detaliază pe site-ul modulis.ro. Câteva dintre caracteristicile acestui nou parc industrial unde facilitățile ridică nivelul peste media ofertelor sunt:

 • construcție din beton prefabricat, cu închideri din casete rigide de vată bazaltică și tablă cu cută înaltă;
 • trape automate;
 • uși secționale și pietonale;
 • pardoseli elicopterizate armate;
 • sistem de rigole pentru preluarea apelor pluviale și stocare într-un lac de acumulare;
 • luminatoare hale;
 • panouri solare;
 • HUB fast-charge pentru mașini electrice.

Exemplu de parc industrial modern și modular

Modulis este ansamblul de hale de închiriat situat în interiorul orașului Brașov, conectat la infrastructura rutieră intraurbană și în același timp aproape de Șoseaua de centură. Halele se pot închiria parțial sau integral, suprafața minimă fiind de 660 m2. Întreaga suprafață închiriabilă este de 19.880 mp. Halele de aici au două regimuri de înălțime, așadar totul este gândit pentru a fi convenabil pentru chiriași, adaptat nevoilor lor. Iată un punct de plecare avantajos în ideea extinderii pieței de la cea locală, timișoreană sau din Banat, la cea națională, cu ținte în regiunile istorice Moldova, Muntenia și Dobrogea.

 1. Retailerii și cei din e-commerce caută să își mulțumească majoritatea clienților finali livrându-le produsele comandate în timp scurt și cu costuri reduse.
 2. Furnizorii caută să fie primii care asigură stocurile distribuitorilor, așa că se îngrijesc și ei să livreze cât mai repede totul.
 3. Producătorii de bunuri caută să își eficientizeze costurile cu producția și nu reușesc acest lucru decât lucrând în hale moderne.
 4. Spații special amenajate pentru depozitarea alimentelor sau a unor produse a căror particularități de păstrare necesită un spațiu cu microclimat și temperatură controlată.

Sunt o multitudine de afaceri care pot fi ajutate astfel. Desigur că a dispune de hale de producție sau spații de depozitare este un lucru necesar și în alte zone din țară, aceasta fiind logica sub care piața industrială funcționează dintotdeauna și cea de retail funcționează de ani buni încoace, de când comerțul online a început să se dezvolte exponențial.

Cum ambițiile mari în afaceri trebuie să depășească regiunea istorică a sediului social, așa și producția sau depozitarea trebuie să se întâmple și în alte locuri din țară.

Modulis.ro reprezintă o opțiune bună în acest sens al căutării și găsirii unui mediu de lucru amenajat la cele mai înalte și actuale standarde, perfect dotat tehnologic.

Comentarii

comentarii