Acasă Actualitate Monahiile Mitropoliei Banatului oferă hrană, ceai, cafea și fructe medicilor și vameșilor...

Monahiile Mitropoliei Banatului oferă hrană, ceai, cafea și fructe medicilor și vameșilor de la Cenad

603
DISTRIBUIȚI

În contextul pandemiei de COVID19, mii de români care au lucrat în Europa de Vest se întorc în țară. Pentru a face față acestei situații fără precedent, autoritățile statului au deplasat personal medical și vamal suplimentar la punctele de frontieră din Vestul României.  

Pentru a veni în ajutorul angajaților punctului de frontieră Cenad și întregului personal care-și desfășoară activitatea în aceste zile acolo (polițiști, vameși, cadre medicale), la îndemnul ÎPSS Ioan, monahiile de la Mitropolia Banatului și de la Mănăstirea Morisena (Cenad) au pregătit și pregătesc pentru reprezentanții instituțiilor statului ceai cald, cafea, fructe și alimente de strictă necesitate.  

Totodată, în această perioadă Centrul Eparhial din Timișoara, coordonat de ÎPSS Ioan, acordă atenție sporită problemelor generate de răspândirea Covid-19 și, prin sectorul social-filantropic, susține material și moral eforturile autorităților de a gestiona cu promptitudine și eficientă situația de criză acută prin care trecem cu toții.

Comentarii

comentarii