Acasă Actualitate Nicolae Robu a fost votat drept candidatul PNL la Primăria Timişoara

Nicolae Robu a fost votat drept candidatul PNL la Primăria Timişoara

DISTRIBUIȚI

Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş, întrunit miercuri după-amiaza l-a votat pe Nicolae Robu drept candidat al partidului la Primăria Timişoara.

La şedinţa începută la ora 14.00, fiind întrunite toate condiţiile statutare, s-a supus la vot candidatura lui Robu, iar votul a fost în unanimitate în favoarea acestuia.

Candidatura lui Robu trebuie validată şi de Biroul Politic Naţional (BPN) al partidului, ca și în cazul tuturor candidaţilor la primăriile municipiilor reşedinţe de judeţ.

Săptămâna trecută, Alin Nica, președintele PNL Timiș spune că Nicolae Robu va fi candidatul partidului pentru Primăria Timişoara şi că desemnarea lui este doar o formalitate.

 ”Vom alege şi aproape că l-am ales pe cel mai bun candidat pe care oamenii îl vor în Timişoara. Nu luăm decizii pe sentimente sau pe afinităţi. Sondajele arată clar că fostul şi viitorul primar Nicolae Robu are cele mai mari şanse de a câştiga un nou mandat în fruntea municipiului. 99 la sută va fi Robu. Urmează validarea în BPJ, dar aş spune sută la sută”, a declarat preşedintele PNL Timiş.

Comentarii

comentarii