Acasă alegeri locale 2012 Nicolae Robu către Ciuhandu: „Vă sunt mult mai apropiate ochilor, o demonstraţi,...

Nicolae Robu către Ciuhandu: „Vă sunt mult mai apropiate ochilor, o demonstraţi, palatele ţigăneşti pe care ni le lăsaţi moştenire decât noua bibliotecă a UPT”

DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a cerut socoteală candidatului USL la Primăria Timişoarei, Nicolae Robu, vizavi de investiţiile pe care acesta le-a atras la Universitatea Politehnică. Robu spune că acestea există, iar încă primarul Ciuhandu a fost invitat la recepţia lor, dar Ciuhandu nu a avut ochi de ele, spune Robu… 

 „Nu vă ştiam un om plin de venin aşa cum v-aţi arătat. Deduc, acum, că de fapt dv. sunteţi cu totul altfel decât aţi lăsat în lungul timpului impresia că aţi fi. Dacă incompetenţa v-aţi devoalat-o mai de mult -eu şi majoritatea timişorenilor văzând-o tot mai clar începând de la al doilea mandat al dv.-, caracterul vi l-aţi ascuns cu abilitate până în ultimul moment. Reacţia dv. la adresa mea, care nu v-am purtat de grijă niciodată, nici măcar când băteaţi Bucureştiul doar-doar reuşiţi să vă faceţi acceptat drept candidat USL în locul meu, vă descalifică definitiv în ochii mei. Eu am dus, ca Rector, domnule Ciuhandu, Universitatea ”Politehnica” din Timişoara nu pe locul 12 cum spuneţi dv., referindu-vă total incorect la o listă alfabetică, ci în prima categorie valorică de universităţi din România -categorie fără sub-ierarhii interne-, acolo unde nicio altă universitate din Timişoara şi din întreaga parte de vest şi sud-vest a României nu a reuşit să acceadă. Eu am construit o mulţime de clădiri noi în Politehnică, am reabilitat peste 50, am realizat baze sportive, un parc, am modernizat peste 300 de laboratoare. Ca primar, v-am invitat la recepţia lor, dar… n-aţi venit şi se pare că nici n-aveţi ochi de ele. Vă sunt mult mai apropiate ochilor, o demonstraţi, palatele ţigăneşti pe care ni le lăsaţi moştenire decât noua bibliotecă a UPT de pe Pârvan, spre exemplu”, îi transmite Robu lui Ciuhandu.

 
„Vă stă tare rău acţionând cu disperare să nu pierdeţi controlul asupra Primăriei”
 
„Despre ce-aţi făcut dv. sau ce n-aţi făcut, refuz şi acum să vorbesc. Vă doresc o pensie liniştită şi să fiţi sănătos. Vă mai spun doar atât, domnule Ciuhandu: vă stă tare rău acţionând cu disperare să nu pierdeţi controlul asupra Primăriei. Lăsaţi pur şi simplu impresia că vă e frică să nu ajungă să vadă cineva din afara clicii ce şi pe cine lăsaţi pe-acolo! Staţi liniştit, domnule Ciuhandu, eu sunt un om străin de ură şi răzbunare. Despre omul pe care vi l-aţi ales moştenitor, Adrian Orza, ce să vorbesc?! Dacă aţi fi corect cu Timişoara şi cu timişorenii măcar acum în al 12-lea ceas, domnule Ciuhandu, n-aţi susţine ca primar al Timişoarei un om care n-a făcut nimic ca viceprimar timp de 12 ani, în afară de faptul că v-a fost loial dv. şi clicii dv. Nici măcar n-a avut bunul simţ de a veni la serviciu la ora 8, ca semn minim de respect pentru Instituţia Primăriei şi pentru angajaţi, ci mereu după ora 10, ca într-o sfidare, pur şi simplu. Închei aici, exprimându-mi încă o dată speranţa că timişorenii îşi cunosc interesul foarte bine, că au văzut realizările mele pe care dv. refuzaţi să le vedeţi, că au încredere  în persoana mea, că apreciază proiectul meu pentru Timişoara şi că vor ca împreună cu mine să facem din Timişoara ceea ce Timişoara merită şi poate să fie”, spune profesorul universitar doctor inginer Nicolae Robu, candidat USL la Primăria Timişoarei.

Comentarii

comentarii