Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a susținut micii fotbaliști...

Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a susținut micii fotbaliști din comună

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidatul PNL pentru Primăria Sânmihaiu Român, și-a petrecut o parte din ziua de duminică susținând copii și tineri talentați, alături de părinți, și le-a făcut galerie micilor sportivi !

Nicolae Trifan a explicat:

”Știu cât de important este sportul pentru o bună dezvoltare a copiilor. Am participat la două meciuri de fotbal disputate în comuna Sânmihaiu Român.

Invitat de o parte dintre părinți, gest care m-a impresionat, le-am făcut galerie micilor fotbaliști de la Victoria Arena, în cadrul competiției Cupa Banatului, dedicată generației de copii născută în anul 2014. De asemenea, le-am fost alături și celor de la CS Utvin, în timpul meciului în care au dat dovadă de mult talent și dedicare”.

Trifan a mai spus că este om consecvent, iar sprijinirea sportului a fost, este și va fi una dintre preocupările lui. Asta deoarece copiii și tinerii din comuna Sânmihaiu Român merită tot ce este mai bun, pentru a avea parte de un viitor așa cum și-l doresc.

”Doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați direct în pregătirea micilor sportivi, domnului Mirciulică Gogoașe, antrenorul echipei CS Utvin, precum și lui Miroslav Giurgiev pentru susținerea școlii de fotbal ACS Kids Sânmihaiu Român, și lui Gomoi Claudiu antrenor Victoria Arena Sânmihaiul Român”, este mesajul lui Nicolae Trifan.

Comentarii

comentarii