Acasă Actualitate Nicu Covaci și Mircea Baniciu din împreună pe scenă. Mii de oameni...

Nicu Covaci și Mircea Baniciu din împreună pe scenă. Mii de oameni la Flight rock de la Iulius Town – foto

DISTRIBUIȚI

Evenimentul de închidere a Timișoara 2023 din aceste zile are loc în mai multe zone din oraș. Organizatorii Flight Festival au invitat rockerii, joi seara, la Iulius Town, pentru „Rock for Life” și un show de lumini cu 250 de drone.

Pe scenă au urcat legende ale rock-ului timișorean: Phoenix, Cargo, Mircea Baniciu și Implant Pentru Refuz, în cadrul unui concert care s-a desfășurat în parcarea VIP UBC3. Intrarea a fost gratuită, astfel că zona amenajată pentru spectatori a fost plină ochi.

Ultimii care au urcat pe scenă au fost cei de la Phoenix. În vară, la un concert susținut de Mircea Baniciu la Timișoara, Nicu Covaci a acceptat să urce pe scenă alături de el, arătând că cei doi muzicieni au îngropat securea războiului. Acum a venit rândul lui Nicu Covaci să facă un gest de prietenie și l-a chemat pe scenă, alături de Phoenix, pe Mircea Baniciu.

La final, spectatorii s-au bucurat de un show în aer liber, în cadrul „Light Up The Sky”, unde 250 de drone s-au sincronizat pe cer, într-un „dans” inedit.

„Light Up The Sky” implică un grup de drone care zboară simultan și care sunt programate să execute mișcări și modele coregrafice, precum: forme geometrice, litere, figuri sau chiar să creeze imagini, precum clădiri emblematice din Timișoara, dar și efecte luminoase în aer.

Iulius Town a fost unul dintre partenerii activi ai Timișoara 2023, în ansamblul mixed-use având loc peste 20 de evenimente din cadrul Timișoara Capitală Culturală.

Comentarii

comentarii