Acasă Eveniment ”Nu suport Poliţia!” Autospecială distrusă cu ciocanul de un bărbat, în Caraş-Severin...

”Nu suport Poliţia!” Autospecială distrusă cu ciocanul de un bărbat, în Caraş-Severin – video

DISTRIBUIȚI

O autospecială a unui post de poliţie din judeţul Caraş-Severin a fost distrusă cu ciocanul de un bărbat. Acesta a fost identificat şi prins, fiind plasat sub control judiciar. Potrivit Sindicatului Europol, motivaţia bărbatului pentru gestul său a fost că nu suportă Poliţia.

Sindicatul Europol publică, luni, imagini cu o autospecială de poliţie distrusă cu ciocanul de un bărbat.

”În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecţie juridică a poliţistului şi autoritate a poliţiei au fost terfelite şi distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeţi în aceste imagini.

Un cetăţean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopţii, profitând că la postul de poliţie nu era niciun poliţist (la 90% din posturi este aceeaşi situaţie) a luat un ciocan şi a fezandat o “autospecială” de politie duster aparţinând Postului de Poliţie Măureni din judeţul Caraş-Severin”, a transmis, luni, Sindicatul Europol.

 

Poliţiştii consideră că imaginile sunt revoltătoare şi ”reflectă la acest moment gradul de educaţie a unei părţi importante a societăţii”.

”Bărbatul în cauză a fost identificat şi prins de către poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 5 Poliţie Rurală Bocşa. A fost prezentat în faţa procurorilor care au dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport Poliţia” dar şi ameninţarea că pe viitor va comite şi alte asemenea fapte”, au mai transmis sindicaliştii.

Comentarii

comentarii