Acasă Actualitate Nunţi regale la Festivalul „Târgului de Nuntă 2010”

Nunţi regale la Festivalul „Târgului de Nuntă 2010”

DISTRIBUIȚI

Firma DALISIS va organiza la Timişoara cea de a 7-a a ediţie a Festivalului Târgului de Nuntă. Festivalul va cuprinde două manifestări expoziţionale dedicate mirilor celor care doresc ca nunta care urmează să se desfăşoare în viaţa lor să fie cât mai bine organizată şi să se bucure de servicii pe de calitate.
Primul eveniment va avea loc la Casa Tineretului, în perioada 8 – 10 ianuarie, şi va prezenta o gamă diversificată de servicii în domeniul nunţilor. La acest târg vor participa peste 40 de firme din Timişoara, Arad, Piatra Neamţ, Bucureşti, Braşov care vor expune: rochii de mireasă, ţinute ale mirilor, naşilor, părinţilor, domnişoarelor de onoare, invitaţilor; propuneri pentru decorarea sălilor şi organizarea nunţii; modele de invitaţii de nuntă, aranjamente florale; servicii de foto-video-sonorizare, artificii; servicii de înfrumuseţare; bijuterii; torturi, prăjituri, sculpturi în fructe, făntâna de ciocolată, vinuri; propuneri pentru petrecerea lunii de miere.
A doua manifestare va fi organizată la Palatul Baroc din Piaţa Unirii, în perioada 22–24 ianuarie, unde vor fi evidenţiate nunţile regale, dar nu numai.
Programul de vizită pentru ambele manifestări este următorul: vineri – între orele 14:00 – 20:00,sâmbătă – între orele 10:00 – 20:00 şi duminică – între orele 10:00 – 18:00.

Comentarii

comentarii