Acasă Eveniment O ciocnire între 2 autotrenuri a blocat DN 6 în Caraș Severin

O ciocnire între 2 autotrenuri a blocat DN 6 în Caraș Severin

DISTRIBUIȚI

Impact frotal între două TIR-uri, pe DN6, în localitatea Plugova din judeţul Caraş-Severin. Un şofer bulgar al unui autocamion a pătruns pe contrasens şi a lovit un TIR care circula regulamentar din direcţie opusă, la volanul căruia se afla un ucrainean. În urma accidentului, şoferul bulgar a decedat, iar cel din Ucraina a fost transportat la spital. Traficul rutier este blocat. 

”În această după-amiază, pe DN 6, în localitatea Plugova, la km 393, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui cetăţean bulgar, în vârstă de 56 de ani. Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 56 de ani, cetăţean bulgar, conducea un ansamblu de vehicule, pe DN 6, din direcţia Orşova către Caransebeş, la km 393, în localitatea Plugova, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule înmatriculat în Polonia, condus de un bărbat de cetăţenie ucraineană, care circula în direcţia opusă”, a transmis IPJ Caraş- Severin.

În urma accidentului a rezultat decesul cetăţeanului bulgar şi rănirea celuilalt conducător auto care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice.

”În acest moment traficul rutier este restricţionat pe ambele sensuri, urmând a se finaliza cercetarea la faţa locului şi a se acţiona pentru ridicarea ansamblurilor de vehicule şi redeschiderea circulaţiei rutiere”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii