Acasă Cultura O experiență unică, la final: ZEII TANGIBILI. Gemele și Cameele Antice, la...

O experiență unică, la final: ZEII TANGIBILI. Gemele și Cameele Antice, la Muzeul Național al Banatului!

DISTRIBUIȚI

Muzeul Național al Banatului Timișoara susține că expoziția „ZEII TANGIBILI. Gemele și Cameele Antice între Utilitate și Estetică” a ajuns la final.

Vă mulțumim pentru că ați făcut parte din această călătorie prin istorie și artă -este mesajul conducerii MNaB, marți 28 martie.

Expoziția a fost o experiență unică, punând în lumina reflectoarelor obiecte uimitoare din cotidianul locuitorilor Imperiului Roman. Bijuterii, sigilii, statui, geme și camee antice sunt doar câteva din cele opt secțiuni în care a fost împărțită expoziția.

Ne bucurăm că am putut să aducem laolaltă colecții de la cinci muzee importante din țară, cu sprijinul Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, Muzeul de Istorie Turda, Muzeul Judetean Arges, Muzeul De Istorie Zalau, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Muzeul Regiunii Porţilor de Fier.

Așadar, vă mulțumim încă o dată pentru că ne-ați făcut onoarea să ne vizitați și sperăm să ne revedem curând la următoarea noastră expoziție din mansarda B1! – a concluzionat MNaB Timișoara.

 

Comentarii

comentarii