Acasă Eveniment O femeie și un copil loviți de un TIR pe DN7. Copilul,...

O femeie și un copil loviți de un TIR pe DN7. Copilul, de doar 6 ani, a murit

DISTRIBUIȚI

Un grav accident rutier a avut loc la Lipova. Un autotren a accidentat o femeie și un copil care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni. Femeia de 32 de ani, din Lipova, împreună cu micuțul de 6 ani au vrut să trecă regulamentar drumul, când au fost luați în plin de un TIR condus de un șofer de 39 de ani din București. DN 7 este blocat total.

UPDATE:

Copilul în vârstă de 6 ani, din localitatea Șiria, se angajase în traversarea DN7 împreună cu mătușa lui, printr-un loc unde ar trebui să existe o trecere de pietoni, însă această trecere nu era trasată și pe asfalt din pricina renovării recente a șoselei. Cu toate acestea, există indicatoare rutiere care atenționează că în locația respectivă este o trecere pentru pietoni. Astfel, cei doi au fost izbiți de un campion condus de un șofer din București, care circula din direcția Arad înspre Deva. Din nefericire, copilul de 6 ani a murit, iar femeie a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad. De altfel, mama copilului a ajuns la fața locului și se află în stare de șoc.

„Astăzi, în jurul orei 19.27, un bărbat de 39 ani, din București, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, pe sensul de mers Arad-Deva, iar la km. 512+650 m., a surprins și accidentat o femeie de 30 de ani, din Mâsca și un copil de 6 ani, din Șiria care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni. Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul minorului de 6 ani și rănirea gravă a femeii de 30 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat agent de poliție Claudia Iuga.

Comentarii

comentarii