Acasă Actualitate O situație ieșită din comun are loc la Timișoara, în plină pandemie...

O situație ieșită din comun are loc la Timișoara, în plină pandemie SARS-COV2!

6573
DISTRIBUIȚI

O situație ieșită din comun se pare că are loc la Timișoara, în plină pandemie SARS-COV2 (COVID19). Un membru al comisiei mixte de control, privind respectarea regulilor anti-coronavirus, formată din mai mulți reprezentanți ai instituțiilor însărcinate cu inspecțiile, a fost infectat cu SARS-COV2.

Grav este că el s-a deplasat într-o mașină, unde se mai aflau alți patru colegi de la celelalte instituții. Bineînțeles, că în aceste condiții a existat un risc extrem de mare să îi infecteze și pe ceilalți, dat fiind că spațiul într-o mașină este foarte mic.

Sursele noastre susțin că, deși inspectorul infectat a fost carantinat, ceilalți continuă să facă controale pe la agenții economici.

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, susține că, într-adevăr există această comisie mixtă formată din reprezentanți ai instituțiilor de control, dar nu a auzit ca unul dintre acești inspectori să fie infectat. În plus, în fiecare zi este desemnat un alt inspector de către instituțiile respective.

Oricum situația privind COVID19 începe să fie scăpată de sub control, iar infectații se mișcă în voie printre cetățeni, fără să le pese, nici lor că îi pot îmbolnăvi pe ceilalți sănătoși, dar nici autorităților, care deja sunt depășite!

Culmea sfidării va fi duminică, 27 septembrie, în ziua alegerilor locale, când infectații cu SARS-COV2 au liber de la autorități să meargă să voteze și să….îi infecteze și pe ceilalți!

Doar suntem în România….!

Comentarii

comentarii