Acasă Actualitate OADOR şi Noua Dreaptă nu vor dreptate ţigănească cu pumnul în Timişoara

OADOR şi Noua Dreaptă nu vor dreptate ţigănească cu pumnul în Timişoara

323
DISTRIBUIȚI

Organizaţia „Noua Dreaptă” Timiş şi Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului din România (OADOR) cu sediul în Timişoara îşi vor uni forţele pentru a opri dezintegrarea teritorială a României şi a contracara „dreptatea ţigănească cu pumnul”, din Timişoara.

 

„Vom lupta pentru integritatea teritorială a ţării, dar suntem şi împotriva clanurilor de ţigani care îşi fac dreptate cu pumnul, chiar în centrul Timişoarei”, a declarat Bogdan Alexandru, preşedintele Noii Drepte, marţi, 23 august.

Teodor Raţiu, comisar-şef al OADOR, şi Bogdan Alexandru au avut o primă rundă de discuţii, marţi, pentru a analiza care sunt punctele comune. „Nu vrem dezintegrarea României şi nici ca reprezentanţii Ţinutului Secuiesc să facă ce vor în ţara aceasta şi să o împartă, cum „vrea” muşchii lor. Suntem împotriva abuzurilor şi corupţiei. Aceste practici îi sărăcesc şi îi ţin în mizerie pe cetăţeni. Vrem ca justiţia să îşi facă datoria. Nu suntem şovini şi nu suntem adepţii forţei, ci vrem să se respecte legea, iar ţiganii din Timişoara să nu îşi facă dreptate cu pumnul şi să îi violenteze pe jurnalişti. Aşa ceva nu vom accepta”, a spus Raţiu.

Comentarii

comentarii