Acasă Eveniment Oana a murit la doar 31 de ani. Doliu la Centrul de...

Oana a murit la doar 31 de ani. Doliu la Centrul de Consiliere si Asistență Specializată pentru copiii cu TSA

DISTRIBUIȚI

Moga Oana, pentru unii doar un nume, pentru alții o colegă, iar pentru copiii cu autism o prietenă. Oana a făcut parte din familia Centrului de Consiliere pentru copiii cu autism din Arad și a ajutat copiii care aveau nevoie de ea. Din păcate, mult prea devreme, tânăra a plecat de lângă familie și de lângă apropiați, dar și de lângă Vlad, iubitul ei. Moartea acesteia, care a survenit la doar 31 de ani, i-a lăsat înmărmuriți pe toți, iar de acum va rămâne un gol în sufletul tuturor celor care o cunoșteau.

“Cu o imensă tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegei Moga Oana. În aceste momente grele suntem alături de familia îndurerată! Priveghiul va avea loc în această seară la orele 19, la capela din orașul Ineu iar înmormântarea va avea loc mâine la orele 12″, transmit reprezentanții Centrului de Consiliere si Asistență Specializată pentru copiii cu TSA Arad.

“Suntem înmărmuriți de dispariția ta fulgerătoare, draga noastră Oana! Dumnezeu să te poarte în Lumină! Rămâi veșnic în amintirea noastră! Sincere condoleanțe familiei!”, au spus cei de la DGASPC Arad.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii