Acasă Eveniment Opt percheziţii la Timișoara într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de...

Opt percheziţii la Timișoara într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc

DISTRIBUIȚI

Opt percheziţii au loc miercuri dimineaţă în Timişoara, într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, mai mult de 10 persoane urmând să fie duse la audieri. 

”La data de 22 martie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara, efectuează 8 percheziţii domiciliare, în municipiul Timişoara, având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, transmite IGPR.

Potrivit sursei citate, în perioada mai 2021 – noiembrie 2022, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, cannabis, amfetamină, MDMA, 2 CMC şi 3 CMC, către consumatori din municipiul Timişoara.

Peste 10 persoane urmează să fie duse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul  Teritorial Timişoara.

La acţiune participă şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comentarii

comentarii