Acasă Actualitate S-a stabilit ziua deschiderii aquaparkului Amazonia, construit pe fostul stadion UMT ...

S-a stabilit ziua deschiderii aquaparkului Amazonia, construit pe fostul stadion UMT – video

DISTRIBUIȚI
Aquaparkul Amazonia de la Timișoara, gata de deschidere. Inaugurarea modernului centru SPA și wellnes construit pe fostul stadion UMT va avea loc în 31 martie. 
 
În această săptămână se fac ultimele probe generală, în care toate bazinele, cu echipamente și tobogane, sunt puse în funcțiune. 
 
Aquaparkul va purta numele de Amazonia, având în vedere că interiorul a fost amenajat cu ornamente și decorațiuni care amintesc de o junglă.  
 
Vor exista bazine indoor cu peste 1.700 metri pătraţi de luciu de apă, cu diferite atracţii şi cu primele tobogane indoor din regiune, o sală de bazine cu ape termale, un SPA cu servicii complete (duşuri tematice, cu sunete şi lumini, camere de relaxare, saune de toate felurile, jacuzzi), o clinica de fizioterapie, un restaurant şi multe alte activităţi care vor face plăcută petrecerea timpului liber. 
https://youtu.be/_k5Dx3paQQw

Lucrările de pe stadionul UMT au început în vara anului 2021, în urma unei finanțări de la Uniunea Europeană. Proiectul se ridică la peste 83 de milioane de lei, din care aproape 29 de milioane de lei sunt fonduri europene nerambursabile. 

Comentarii

comentarii