Acasă Actualitate Organizaţiile şi instituţiile medicale din Timiş se mai pot înscrie la Gala...

Organizaţiile şi instituţiile medicale din Timiş se mai pot înscrie la Gala Medica

414
DISTRIBUIȚI

Până în data de 10 mai, medicii, organizaţiile şi instituţiile medicale din Timiş şi din întreaga Regiune de Vest îşi mai pot înscrie proiectele la Gala Medica 2011. Categoriile de concurs sunt: Cel mai bun comunicator medical, Medicul implicat, Jurnalism de sănătate (presă scrisă, audio-video, online)‏, Proiectul cu cea mai mare adresabilitate a unei asociaţii de pacienţi cu cea mai mare adresabilitate, Cea mai activă asociaţie studenţească din universităţile de medicină, Cel mai bun produs de finanţare pentru medici, Cea mai bună iniţiativă în domeniul bancar pentru medici, Premiu pentru inovaţie medicală Internet medical (cel mai activ site pentru medici în 2010, blogul anului – medici) şi Premiul publicului.

„Îi rugăm pe cei care doresc să se înscrie să ne trimită un e-mail pe adresa luminita.valcea[at]cmr.ro cu numele întreg, un CV, categoria la care doresc să participe, motivaţia pentru care o fac şi descrierea proiectului (acolo unde este cazul), articolul sau reportajul video. Toate proiectele și activitatile înscrise în concurs trebuie să fie din anul 2010“, a informat Colegiul Medicilor din România.

De asemenea, toţi cei care doresc să semnaleze un caz deosebit, fie medici, pacienţi sau organizaţii, o pot face printr-un simplu e-mail, pe aceeasi adresă.
După terminarea perioadei de înscriere, juriul format din reprezentanţi ai Colegiului Medicilor din România va face trei nominalizări. Acestea vor fi  postate pe site-ul gala.medicalnet.ro pentru ca publicul vizitator/cititorii să-şi poată exprima opţinile prin vot. Persoana sau proiectul care va strânge cele mai multe voturi va primi premiul special al publicului. Colegiul Medicilor din România, preşedinte prof. univ. dr. Vasile Astăstoaie, va organiza în data de 6 iunie, la Teatrul Odeon din Bucureşti, ediţia III-a a Galei Medica şi va fi lansată campania Respectăţi medicul.

Comentarii

comentarii