Acasă Eveniment Parastasul părintelui Arsenie Boca, de la Mănăstirea Prislop, supravegheat inclusiv de jandarmii...

Parastasul părintelui Arsenie Boca, de la Mănăstirea Prislop, supravegheat inclusiv de jandarmii din Timișoara

685
DISTRIBUIȚI

Pe 28 noiembrie, la Mănăstirea Prislop se va desfășura parastasul părintelui Arsenie Boca, la 31 de ani de la moartea acestuia. În anii precedenți, pe această dată, zeci de mii de credincioși veneau în pelerinaj la mormântul acestuia. Și în această sâmbătă autoritățile se așteaptă la un număr ridicat de participanți, iar de respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19 se vor ocupa inclusiv jandarmii din Gruparea Mobilă Timișoara.

„Ținând cont de măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, manifestările se vor desfășura cu respectarea regulilor privind distanțarea fizică și a măsurilor de protecție sanitară.

Pentru ca evenimentele să se desfășoare în condiții de siguranță, jandarmii recomandă participanților la manifestări să respecte indicațiile structurilor de ordine aflate în misiune și să evite implicarea în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.  

Gruparea de Jandarmi  Mobilă Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Hunedoara”, transmite Emilia Margareta Fînață, ofițerul de Informare, relații publice și cu publicul al grupării.

Comentarii

comentarii