Acasă Actualitate Parcare pentru motociclete, în Parcul Central

Parcare pentru motociclete, în Parcul Central

DISTRIBUIȚI

Campania anti-accidente 2009
Primăria Timişoara şi Consiliul Local Timişoara au amenajat prima parcare destinată exclusiv motocicliştilor, joi, 7 mai, fiind inaugurată parcarea de motoare, în Parcul Central. Inaugurarea vine ca un semn de susţinere a “Campaniei anti-accidente 2009”, organizată de asociaţia Timişoara Bikers, cu sprijinul Primăririe Timişoara şi a Poţiei Rutiere Timişoara. Aflată la cea de-a doua ediţie, campania se desfăşoară în perioada 9 iunie – 9 mai 2009, având un rol educativ, deoarece promovează proiectele de formare a motocicliştilor şi a şoferilor prin informare legislativă. Ce încearcă să realizeze iubitorii de motociclete din asociaţia Timişoara Bikers este să reducă numărul de accidente în care sunt implicate vehiculele pe două roţi, precum şi să conştientizeze conducătorii auto de prezenţa motocicliştilor în trafic.
De asemenea, ea se adresează şi motocicliştilor, condamnând faptele de bravură pe şosele, depăşirea limitei legale de viteză, nefolosirea unui echipament omologat în timpul utilizării motocicletei, nerespectarea codului rutier.
"Campania anti-accidente 2009" va fi deschisă de o paradă a motocicliştilor din Timişoara, în data de 9 mai 2009, ora 12, pe un traseu aprobat de către Poliţia Rutieră a Municipiului Timişoara, cu plecare din parcarea Centrului de Afaceri (CRAFT).
Proiectul "Campania anti-accidente 2009" constă în distribuirea şi împărţirea de materiale publicitare (fluturaşi, pliante, autocolante) cu mesajul "ATENŢIE LA MOTOCICLIŞTI!" şi realizarea unui spot publicitar cu mesaj anti-accident, în colaborare cu Televiziunea Română Timişoara, care va fi difuzat pe posturile de televiziune. În cadrul proiectului se vor realiza emisiuni şi reportaje de educaţie rutieră.
"Campania anti-accidente 2009" se va încheia tot cu o paradă a motocicliştilor din Timişoara, pe un traseu aprobat de către Poliţia Rutieră a Municipiului Timişoara.

Comentarii

comentarii