Acasă Eveniment Patru indieni, găsiți sub banchete în trenul internațional București – Viena, la...

Patru indieni, găsiți sub banchete în trenul internațional București – Viena, la P.T.F. Curtici

204
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat, în data de 26 februarie, în jurul orei 02.00, ascunşi sub banchetele unui vagon de tren, patru cetăţeni indieni care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Cei patru bărbați indieni au fost depistați în urma controlului amănunțit asupra trenului internaţional care circula pe relaţia Bucureşti – Viena şi pasagerilor acestuia. La sediu, în urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei patru sunt cetăţeni indieni, cu vârste între 23 si 41 ani. Aceștia au intrat în România în baza paşapoartelor personale. Din declarațiile date, reiese că cei patru intenționau să treacă ilegal frontiera în Ungaria pentru a ajunge în vestul Europei.

„În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții S.P.F. Curtici.

Comentarii

comentarii