Acasă Actualitate Pavel Abraham: “Piticul şi Marinarul ne-au adus la sapă de lemn”

Pavel Abraham: “Piticul şi Marinarul ne-au adus la sapă de lemn”

DISTRIBUIȚI

Candidat pentru Parlamentul European, generalul în rezervă Pavel Abraham a… explodat, joi, la Timişoara. Fostul preşedinte ale Agenţiei Naţionale Antidrog a criticat dur actuala guvernare şi a promis că, dacă va ajunge în Parlamentul European, toţi ce au lucrat sau care încă lucrează în Ministerul de Interne şi Ministerul Apărării o vor duce mult mai bine.

Promisiuni pentru cei din MAPN şi MI

“Suntem de mirul lumii. Piticul şi Marinarul ne-au adus la sapă de lemn. Am intrat în NATO pentru a fi o povară pentru toţi. Am intrat în NATO pentru a fi obligaţi să ne împrumutăm de bani şi să cumpărăm armament de ultimă generaţie.
Ne trimitem soldaţii în cele mai periculoase locuri din lume. Ce căutăm în Afganistan? Unde-s soldaţii unguri, unde-s slovacii? Am ajuns să vedem cum un marinar ce ne conduce ţara dansează din buric şi se urcă beat la volan.
Când a venit primul soldat român mort, la aeroport au fost toate oficialităţile. Ultimul mort pe un câmp de luptă de aiurea din lume nu a fost primit de nimeni pe aeroport”, a spus Pavel Abraham. El s-a întâlnit la Timişoara cu pensionarii din Ministerul de Interne şi Ministerul Apărării.
Ca unor tovarăşi de luptă, Abraham le-a cerut să-l voteze pentru binele lor.  “Suntem 250.000 de oameni adevăraţi. Trebuie să fim uniţi.
Dacă ajung în Parlamentul European, voi pune presiune pe guvernanţi pentru ca voi să trăiţi mai bine”, a mai spus Abraham. Înainte de a veni la Timişoara, candidatul la Parlamentul European s-a întâlnit cu studenţii arădeni, pentru a le promite o situaţie mai bună în cazul în care ajunge europaralamentar.

Comentarii

comentarii