Acasă Actualitate Pensionarii care vor să-şi apere pensia la tribunal vor fi ajutaţi de...

Pensionarii care vor să-şi apere pensia la tribunal vor fi ajutaţi de PNL

469
DISTRIBUIȚI

“PNL doreşte să facă cunoscut pensionarilor din Timiş că pot găsi în noi un sprijin, disponibilitatea de a-i reprezenta gratuit în instanţă, prin avocaţii noştri, în încercarea de a bloca acest abuz al guvernului PDL”, declară senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş

Pensionarii care vor să-şi apere în isntanţă dreptul la o pensie întreagă şi nu una ciopârţită cu 15 la sută găsesc un sprijin la PNL. În cadrul acestui partid există preocuparea de a-i reprezenta pe pensionari, dacă vor să lupte în instanţă pentru pensia lor. “La nivelul PNL există preocuparea de a-i repreznta prin avocaţi liberali pe pensionarii nemulţumiţi de micşorarea pensiilor lor în instanţă. În acest context, PNL doreşte să facă cunoscut pensionarilor din Timiş că pot găsi în noi un sprijin, disponibilitatea de a-i reprezenta gratuit în instanţă, prin avocaţii noştri, în încercarea de a bloca acest abuz al guvernului PDL, care înseamnă până la urmă un atentat la dreptul câştigat, la dreptul de proprietate şi o încălcare a principiului neretroactivităţii legii. Cei ce doresc să deschidă acţiune în instanţă sunt rugaţi să se prezinte la sediul PNL, pentru a formula plângerea şi, mai departe, PNL Timiş se va ocupa să-i reprezinte”, a declarat senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş.

“Noi dorim ca România să continue pe un drum de dreapta”
PNL va vota moţiunea propusă de PSD. Chiar dacă nu sunt de acord cu ceea ce conţine ea, o votează pentru a scăpa de guvernul Boc. “Noi dorim ca România să continue pe un drum de dreapta. Dorim un mediu propice pentru afaceri, un mediu attractiv pentru investitori, ceea ce înseamnă taxe şi impozite cât mai reduse şi mecanisme cît mai simple”, a mai spus Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii