Acasă Eveniment Percheziții de amploare la traficanții de țigări din vestul țării! Mascații au...

Percheziții de amploare la traficanții de țigări din vestul țării! Mascații au descins la 32 de locații din Arad, Timiș și Caraș Severin

1337
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadul Brigăzii de Combatere a Crime Organizate Timișoara au declanșat, în această dimineață, una dintre cele mai ample operațiuni împotriva contrabandiștilor de țigări.

Sub coordonarea DIICOT, au descins, în același timp, la 32 de locații din Caraș Severin, Timiș și  Arad pentru a executa 30 de mandate de aducere.

Investigațiile au scos la iveală că în Reșița și Bocșa acționează două rețele specializate în traficul cu țigări de contrabandă, extrem de bine organizate. Marfa era adusă din Serbia și din Ucraina, iar apoi distribuită celor care se ocupau de comercializarea țigărilor. Liderii celor două grupări colaborau pentru a nu rămâne fără țigări de contrabanda. Acțiunea de monitorizare a început în urmă cu un an de zile, pe parcursul acesteia, polițiștii de la Crimă Organizată au făcut mai multe capturi de țigări, fiind confiscate peste 20.000 de pachete.

Suspecții urmează ridicați din Reșița, Bocșa, Lugoj și Arad urmează să fie duși pentru audieri la sediul DIICOT Caraș Severin.

Comentarii

comentarii