Acasă Actualitate Peste 100 de copii de la CRAE Speranța Timișoara au petrecut de...

Peste 100 de copii de la CRAE Speranța Timișoara au petrecut de Ziua copiilor la Muzeul satului

DISTRIBUIȚI

Ziua copiilor 2022, 1 Iunie, a fost zi de mare bucurie pentru prichindeii de la CRAE Speranţa Timișoara și pentru familiile lor.

Colectivul centrului i-a sărbătorit de ziua lor, intre orele 10,00 – 17,00, pregătindu-le mai multe activități atractive, in cadrul TeamEdu – Festivalul Educației din Timiș.

“De Ziua internațoonală a copiilor 2022, peste 100 de copii, beneficiari CRAE Speranța Timișoara au trecut  pragul atelierelor pregatite de noi, la care se mai adauga fratii acestora si alti participanti la eveniment…si fiecare dintre membrii colectivului centrului, au fost neobositi in a oferi zambete, imbratisari si multa afectiune!

Multumesc tuturor colegilor mei pentru implicare si celor care au ales sa-și sărbătorească proprii copii împreuna cu cei din evidenta CRAE Speranța.

Felicitări coordonatorului prof psih Sdeorna Mirabela (Mira Orth), coordonatorilor echipelor kinet Amelia Cuceu, prof psih Lacramioara Lupulescu, prof itin Ramona Lupulescu, prof psih Ionuț Mladin si fiecărui coleg in parte. Cum a fost? Imaginile vorbesc de la sine”, este mesajul prof. Petrică Elena, directoarea CRAE Speranța Timișoara.

 

Comentarii

comentarii