Acasă Eveniment Peste 20 de tineri au fost depistați în acest an făcând drifturi...

Peste 20 de tineri au fost depistați în acest an făcând drifturi și turându-și motoarele pe străzile din Timișoara. Trei, numai în ultimele zile

DISTRIBUIȚI

Numărul șoferilor amendați de polițiștii locali, în 2022, pentru că fac drifturi și își turează motoarele pe străzile din Timișoara a ajuns la 23. În ultimele zile, alți trei tineri au fost prinși făcând același lucru în parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”. Această zonă este, de altfel, și cea mai populară printre amatorii de drifturi. Alte cazuri asemănătoare au fost, însă, depistate și în zonele Michelangelo, Arieș, Revoluției, Iulius Town și Albinelor.

„Alți trei tineri, cu vârste între 22 și 25 de ani, au fost depistați, în ultima perioadă, de polițiștii locali turând motoarele și facând drifturi, deranjând astfel cetățenii, pe timp de noapte, în zona Stadionului Dan Păltinișanu. Aceștia au fost sancționați conform HCL 371/2007, cu sancțiuni de câte 800 de lei fiecare. De la începutul anului 23 de tineri au fost sancționați cu amenzi în valoare de 25.400 lei pentru că au efectuat derapaje și frânări bruște, întoarceri pe loc, în scop de divertisment sau au turat motoarele autohiculelor tulburând liniștea locuitorilor. Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou celor care au astfel de pasiuni să evite să se desfășoare în cartierele orașului, în caz contrar riscând sancțiuni drastice”, transmit reprezentanții instituției.

Comentarii

comentarii