Acasă Actualitate PNL Timiș a numit mai multe structuri de conducere în organizațiile din...

PNL Timiș a numit mai multe structuri de conducere în organizațiile din mai multe comune ale județului

DISTRIBUIȚI

Mai multe comune din Timiș au acum conduceri noi în filialele Partidului Național Liberal din localitate. Biroul Politic Județean interimar PNL Timiș a decis, cu unanimitate de voturi, numirea unor noi structuri de conducere, ca urmare a deciziilor unor foști colegi de a schimba apartenența politică.

Vizate sunt organizațiile PNL din Beba Veche, Becicherecu Mic, Bogda, Boldur, Cenad, Curtea, Dudeștii Vechi, Margina, Pietroasa, Sânpetru Mare, Șandra, Tomești și Uivar.

Numirile sunt ”stimulate” și lupta electorală în care partidul a intrat deja, spune deputatul liberal de Timiș, Gabriel Pirtea.

„Chiar dacă avem astăzi conduceri interimare în aceste organizații locale, ne aflăm angajați cu combativitate într-o logică electorală, iar PNL Timiș are resurse suficiente să construiască rapid echipe care să maximizeze scorul politic. În timp ce așa-zisa „Dreaptă Unită” e din ce în ce mai dezbinată, iar oamenii încep să înțeleagă lozincile goale de conținut din declarațiile „Fritz – Orban – Nica” și aleg să facă un pas în spate, noi rămânem același partid conectat la realitate și prioritizăm pe agenda locală exact ce așteaptă cetățenii Timișului în mod real, cu competență și cu experiență.” a declarat deputatul de Timiș Marilen Gabriel Pirtea.

Comentarii

comentarii