Acasă Politica PNL Timiş, reacție la amenințarea primarului Fritz că îi retrage atribuţiile viceprimarului...

PNL Timiş, reacție la amenințarea primarului Fritz că îi retrage atribuţiile viceprimarului liberal: ”Cosmin Tabără este reperul de normalitate într-o instituţie împinsă în haos”

DISTRIBUIȚI

PNL Timiş a reacţionat, marţi, după ce primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a ameninţat că îi va retrage atribuţiile viceprimarului liberal Cosmin Tabără, dacă acesta nu votează proiectele administraţiei USR, în Consiliul Local. PNL Timiş transmite că îl susţine în continuare pe Cosmin Tabără pe postul de viceprimar pentru că aceste este ”reperul de normalitate într-o instituţie împinsă în haos”. 

PNL Timiş arată, marţi seară, într-un comunicat de presă, că viceprimarul Cosmin Tabără este unul dintre puţinii cu funcţie de conducere care chiar muncesc în Primăria Timişoara.

”Viceprimarul liberal Cosmin Tabără, unul dintre puţinii cu funcţie de conducere care chiar muncesc în Primăria Timişoara, va continua să voteze în Consiliul Local Timişoara în interesul comunităţii timişorene, nu la comanda USR.  Tocmai fiindcă primarul USR-ist şi viceprimarul USR-ist al municipiului Timişoara dau dovadă repetată de incoerenţă administrativă şi lipsă de viziune, îl susţinem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituţie împinsă în haos”, transmite PNL Timiş.

”Ameninţarea cu posibila retragere a unor atribuţii ale viceprimarului Tabără este oglinda nivelului infim de înţelegere şi a imaturităţii nu doar administrative a lui Dominic Fritz.  Ştim că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpâneşte adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândeţe şi avem răbdare. Din păcate pentru ei, timişorenii nu mai au răbdare şi vor rezultate”, se arată în comunicat.

În comunicat se mai precizează că cel mai înţelept ar fi ca primarul Dominic Fritz să intervină cât mai puţin şi să lase oamenii care ştiu administraţie publică să îşi facă treaba în Primărie.

”Viceprimarul liberal Cosmin Tabără s-a ocupat de baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, de stadionul cu 10.000 de locuri şi de deblocarea spitalului balneo, a spitalului ORL şi a buncărului de la Municipal, a Legii 15. Viceprimarul USR-ist Ruben Laţcău contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA şi din partea Poliţiei Economice. În acest context, cel mai înţelept pentru oraşul Timişoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puţin şi să lase oamenii care ştiu administraţie publică să îşi facă treaba în Primărie”, se mai arată în comunicat.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), i-a transmis, într-o conferință de presă, un avertisment viceprimarului Cosmin Tabără (PNL), subliniind că se aşteaptă ca acesta să îşi arate apartenenţa la conducerea Primăriei Timişoara şi să susţină proiectele administraţiei în Consiliul Local. Fritz a afirmat că, dacă acest lucru nu se va întâmpla, îi va retrage din atribuţii.

Comentarii

comentarii