Acasă Sport Poli o ia de la capăt pentru un sezon

Poli o ia de la capăt pentru un sezon

363
DISTRIBUIȚI

Astăzi, lotul lui FC Timişoara se va reuni sub conducerea noului antrenor Vladimir Petrovici. Acesta îşi va cunoaşte noii elevi şi va pune la punct toate amănuntele pregătirii pentru noul sezon intern şi european.
Reunirea echipei aduce multe schimbări în lotul lui Poli, cu noii veniţi, sârbii Popovic şi Duckic, Tameş de la FC Argeş şi revenirea împrumutaţilor Vrsic, care a avut un retur foarte bun la FC Koper, unde  a marcat 9 goluri şi a devenit campion, a lui Axente de la Oţelul Galaţi şi a lui Latovlevici de la Bistriţa. Cum lotul bănăţenilor este destul de numeros, conducerea clubului a renunţat la unii jucători. Clubul bănăţean a încheiat conturile cu Mejia, Nibombe, Cociş, acesta din urmă a dorit să plece de la echipă. Contra încă nu s-a hotărât dacă va mai rămâne sau nu la Timişoara, însă este de aşteptat ca „Guriţă” să mai rămână un sezon.

Urmează cantonamentele

Primul cantonament al lui Poli va avea loc în Slovenia, la Maribor, acolo unde echipa se va pregăti pe perioada 21-30 iunie. Aici Poli va juca două amicale cu NK Maribor din prima ligă slovenă şi NK Paloma din liga a-3-a. În următoarea stagiune de pregătire, programată în Austriaă la Flachau, Poli va juca amicale mai puternice cu echipe precum Palermo din Seria A și Al Hilal, echipa la care evoluează internaţionalul român Rădoi. Liga 1 va debuta în noul sezon pe 24 iulie, timp suficient pentru Poli să-şi stabilească lotul final, să se pună la punct cu pregătirea fizică şi să se obişnuiască cu sistemul de joc al noului tehnician.

Comentarii

comentarii