Acasă Sport POLI TIMIŞOARA va juca în LIGA I, dar pornește cu minus 14...

POLI TIMIŞOARA va juca în LIGA I, dar pornește cu minus 14 puncte

131
DISTRIBUIȚI

galerie rapid 07424500LPF a anunțat, joi, că Rapid nu va putea evolua în sezonul umrător în Liga I, iar în locul giuleștenilor va participa Poli Timișoara.
Rapid nu va putea fi reprimit în Liga I nici în situația în care pe 24 august i se va suspenda procedura de faliment și clubul rămâne în insolvență. Motivul: “Nu a îndeplinit condițiile de înscriere în competiție până la termenul limită prevăzut”.
“Odată cu amânarea cererii de suspendare, Adunarea Generală a decis ca Poli Timișoara să joace în Liga I. Rapid este azi în faliment, s-a dispus dizolvarea ei și i s-a ridicat dreptul de administrare. Are o capacitate de exercițiu restrânsă, iar singurele acte pe care le poate semna lichidatorul pot fi făcute doar pentru desființarea clubului; nu poți angaja jucători, antrenori, nu pot fi făcute cheltuieli de transport. Așadar, nu îndeplinește condițiile pentru a se putea înscrie în competiție.
LPF a primit din partea lichidatorului o adresă prin care acesta menționează că și în cazul în care pe 24 august se dispune suspendarea cererii de faliment, nu se poate reveni la implementarea planului de reorganizare. Rapid nu poate participa la competiție, astfel rămâne prima echipă retrogradată în sezonul anterior, conform regulamentului.
Avem o echipă, Poli, care începe cu minus 14 puncte, este o situație nefericită. Vom propune schimbarea regulamentului FRF din sezoanele viitoare, dar nu putem face mai mult decât o adresă”, a spus secretarul general al LPF, Justin Ștefan.

Comentarii

comentarii