Acasă Eveniment Polițiștii au intervenit cu focuri de armă pentru a aplana un scandal...

Polițiștii au intervenit cu focuri de armă pentru a aplana un scandal monstru între două familii de rromi

552
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au fost chemați să intervină, de urgență, pentru a aplana un scandal izbucnit între două familii de rromi. Ajunși la fața locului au constatat că un bărbat, aflat la volanul unei mașini, l-ar fi amenințat pe un altul că îl lovește intenționat cu autoturismul. Polițiștii de la Secția 3 s-au îndreptat spre casa șoferului iar acesta i-a întâmpinat ținând în mâini o rangă.

Polițiștii l-au somat să o lase din mașini și cum bărbatul a refuzat, continuând să aibă o atitudine amenințătoare, oamenii legii, după somația de rigoare, au tras un foc de armă în plan vertical. Familiile celor doi bărbați de la care a pornit scandalul au început o ceartă zdravănă, presărată cu amenințări unii la adresa altora, dar și a polițiștilor. Aceștia au mai tras câteva focuri de armă și și-au chemat colegii în ajutor.

La fața locului au sosit polițiști, membrii ai forțelor speciale din IPJ și jandarmi, precum și un echipaj SMURD. Conflictul a fost aplanat iar cei de la care a pornit tot scandalul au fost duși la secție pentru audieri, unul dintre ei fiind reținut pentru 24 de ore.

Sursa: realitateadetimis.net

Comentarii

comentarii