Acasă Actualitate Poştaşii devin agenţi de vânzări, pentru a evita disponibilizarea

Poştaşii devin agenţi de vânzări, pentru a evita disponibilizarea

375
DISTRIBUIȚI
“Vreau să merg în 30 noiembrie la directorul general de la Bucureşti şi să îi spun că nu vreau să disponibilizez pe nimeni, fiindcă avem nişte angajaţi minunaţi la Timişoara, care îşi fac treaba foarte bine. Să fim solidari şi să ne facem treaba, să salvăm ce mai e de salvat. Vă invit să fim o echipă, să fim uniţi. Îndoiala nu are ce căuta la factorul poştal, trebuie să oferim încredere.

 Să ne conformăm noilor sisteme de piaţă, să facem faţă schimbării. Poştaşul nu va mai fi poştaş, ci un agent de vânzări. Cine nu îşi face treaba pleacă”, aşa sună o parte din discursul directorului Direcţiei Regionale de Poştă (DRP) Timişoara, Nelu Balaş, rostit luni, 9 august, în faţa a 300 de poştaşi din Timişoara

 şi din localităţile limitrofe, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara. Alături de Balaş s-au aflat directorul Oficiului Judeţean de Poştă Timiş, Luminiţa Andreescu, directorul operaţional Octavian Breazu şi şefi de servicii din cadrul DRP Timişoara. Întâlnirea de luni face parte dintr-un proiect amplu al DRPTimişoara de instruire a poştaşilor, în perspectiva economică actuală. Practic, se doreşte ca factorii poştali să devină o reală forţă de vânzări, să fie pregătiţi şi instruiţi pentru a promova serviciile şi produsele poştei, pentru ca, ulterior, să ştie să le vândă. “Toţi vom vinde, de la director la portar”, a spus Nelu Balaş. Tot luni, conducerea DRP Timişoara s-a deplasat la Deta şi Sânnicolau Mare, pentru întâlniri de lucru pe aceeaşi temă cu factorii poştali. Instruirile vor continua până la finele săptămânii.
 

Comentarii

comentarii