Acasă Sport Premiu pentru Şcoala nr. 24 din Timişoara, la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Premiu pentru Şcoala nr. 24 din Timişoara, la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

DISTRIBUIȚI

În 12 aprilie 2024, a avut loc etapa interjudețeană de oină gimnaziu băieți şi fete, competiţie desfăşurată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi găzduită în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Almaș.

Reprezentantele județelor Arad, Alba, Hunedoara și Timiș au oferit un adevărat spectacol sportiv prin intermediul sportului național românesc.

Judeţul Timiş a fost reprezentat de echipele de oină ale Şcolii Gimnaziale nr. 24 din Timişoara, coordonate de profesorii Modra Cristian şi Racz Attila.

Cele două echipe de oină feminin și masculin compuse din elevii Hison Teodora, Pintea Natalia, Ilie Iulia, Strîmbei Tania,  Dumitru Andrada, Giurgea Bianca, Drînd Ștefania, Drăghici AnaMaria, Ștefănescu Bogdan, Muscalu Rareș, Balint Mihai, Gîrda Ovidiu, Hopîrtean Andrei, Fleșariu Sergiu, Franț Luca și Vâșcu David, au reușit să se claseze pe podium, obținând medalia de bronz.

Echipa de oină băieți a fost la un pas de calificare la etapa națională, fiind oprită de bunăvoința arbitrilor care au ținut cu orice preț să se califice echipa gazdă, a spus prof. Modra Cristian.

 

Comentarii

comentarii