Acasă Monden/Lifestyle Presupusa amanta a lui Ilie Năstase rupe tăcerea după scandalul cu Brigitte...

Presupusa amanta a lui Ilie Năstase rupe tăcerea după scandalul cu Brigitte Sfăt. Cine este Cici şi ce spune despre soţia tenismenului

1064
DISTRIBUIȚI

scandal9 58663900Brigitte Sfăt a aşteptat aproape doi ani confruntarea cu cea care, crede ea, ar fi vrut să pună mâna pe soţul ei, iar acum a obţinut ce şi-a dorit. Soţia lui Ilie Năstase a dat nas în nas pe stradă cu presupusa amantă a acestuia şi şi-au aruncat vorbe dure una alteia. Cici, pe numele său adevărat Cecilia Dumitru, are 40 de ani, este din Pitești și are o mică afacere în domeniul mobilei.
Brigitte Sfăt i-a reproşat Ceciliei, femeia din casa căreia a fost văzut intrând şi ieşind Ilie Năstase în repetate rânduri, că vrea să îi strice casa. Scoasă din minţi de atitudinea celeilalte femei din viaţa fostului tenisman, Brigitte a aruncat invective şi reproşuri, totul în timp ce alerga, efectiv, după maşina presupusei amante.
Mai mult, Brigitte a lăsat de înţeles că la mijloc ar fi existat şi probleme legate de boli transmise pe cale sexuală.
Femeia se pare că l-ar fi “agățat” pe Ilie în București și l-ar fi rugat să-i dea lecții de tenis în particular, deși știa că este însurat, iar lecții în particular nu mai dă demult. Totuși, Năstase i-a lăsat numărul de telefon și așa ar fi început povestea. Culmea, pe-atunci femeia era căsătorită cu un bărbat din Câmpulung cu care are doi copii. Anul trecut, din cauza infidelităților, se pare că cei doi ar fi divorțat.
Blondina, însă, neagă relația cu Ilie și a vorbit în exclusivitate, pentru Click!, despre aceste acuze. “Am fost criticată că am stat de vorba cu Brigitte. Cu siguranță mă confundă, nu știu ce probleme au ei. Îmi doresc să se încheie acest episod, care m-a afectat. Este o confuzie, nu sunt persoana pe care Brigitte o acuză”, a spus Cecilia, deși a fost surprinsă în lenjerie intimă pe balcon, în timp ce Ilie Năstase ieșea din locuința ei.

Comentarii

comentarii