Acasă Politica Prezența Mariei Grapini pe lista PSD pentru europene naște controverse

Prezența Mariei Grapini pe lista PSD pentru europene naște controverse

552
DISTRIBUIȚI

Prezența europarlamentarului PPU Maria Grapini, pe un loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile europene, a stârnit controverse. Grapini a fost impusă pe listă de fondatorul PPU, Dan Voiculescu, la insistențele căruia a mai ajuns pe listă, pe locul doi, Carmen Avram, jurnalista Antenei 3.

Eurodeputatul Cristian Preda susţine că este ilegal ca Maria Grapini, membră a formațiunii numite PPU, să figureze pe lista PSD pentru alegerile europene şi că, prin urmare, candidatura acesteia ar trebui descalificată.

„E evident ilegal ca Grapini, membră a unei formaţiuni numite PPU, să figureze pe lista PSD pentru europene. PPU nu a încheiat vreo alianţă cu PSD şi are un membru în BEC, întrucât Grapini e deputată europeană. Agramata trişează. Ar trebui descalificată”, a scris Cristian Preda pe contul său de Facebook.

De cealaltă parte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că europarlamentarul Maria Grapini “a generat foarte multă mândrie în rândul PSD prin poziţiile româneşti, patriotice şi curajoase” din Parlamentul European. “E un câştig pentru noi. Maria are, pe lângă foarte multe calităţi, o calitate importantă – ştie să facă echipă”, susţine Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat, luni seară, la Antena 3, că Maria Grapini este un câştig pentru partid.

“Maria Grapini a generat foarte multă mândrie în rândul PSD prin poziţiile româneşti, patriotice şi curajoase din PE, fără să aibă niciun fel de ezitare, şi ne-a dat foarte mare încredere. E un câştig pentru noi. Maria are, pe lângă foarte multe calităţi, o calitate importantă – ştie să facă echipă”, a spus Dragnea.

Comentarii

comentarii