Acasă Administraţie Primăria Reşiţa a obţinut şase contracte de finanţare, privind alimentarea cu apă...

Primăria Reşiţa a obţinut şase contracte de finanţare, privind alimentarea cu apă şi canalizare

739
DISTRIBUIȚI

Resita1În urma nenumăratelor demersuri efectuate de Primăria Reşiţa la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) în vederea obţinerii finanţării pentru proiecte de interes local, prin OUG nr. 28/2013 privind aprobarea Programului naţional de dezvoltare locală, în luna iunie 2015 au fost semnate 6 contracte de finanţare pentru anul 2015 iar în 10 septembrie au fost semnate actele adiţionale la contractele de finanţare pentru suplimentarea fondurilor alocate iniţial.
Primăria Reșița a informat că proiectele finanţate sunt următoarele: “Alimentare cu apă în localitatea Doman, componentă a municipiului Reşiţa”, “Alimentare cu apă în localităţile Moniom, Secu şi Cuptoare”, „Canalizare menajeră în localitatea Doman, componentă a municipiului Reşiţa”, “Canalizare menajeră în localităţile Secu, Cuptoare şi Moniom” , “Reabilitare drum de interes local spre zona turistică Secu”, “Legătura rutieră între Calea Timişorii şi Unitatea Militară în municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin”.  
Totodată, municipalitatea reşiţeană a înaintat o adresă către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin care solicită suplimentarea fondurilor pentru finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă în localitatea Doman precum şi pentru continuarea lucrărilor de alimentare cu apă în localităţile Moniom, Secu şi Cuptoare.
De asemenea, după analizele şi discuţiile purtate cu executantul, există premisele finalizării în acest an a lucrărilor de alimentare cu apă în localitatea Doman şi accelerarea lucrărilor în celelalte localităţi. Pentru proiectele de modernizare a drumurilor urmează procedura de achiziţie pentru execuţia lucrărilor.

Comentarii

comentarii