Acasă Administraţie Primăria Reșița începe colectarea deșeurilor reciclabile în orașul vechi. Iată programul!

Primăria Reșița începe colectarea deșeurilor reciclabile în orașul vechi. Iată programul!

608
DISTRIBUIȚI

Primăria Reșița a informat că, începând cu luna aprilie 2020, activitatea de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile pe străzile din partea  de sus a municipiului Reșița (orașul vechi) se va desfășura după următorul program:

colectarea deșeurilor menajere – săptămânal conform graficului anexat

colectarea deșeurilor de PLASTIC –METAL (sacul galben)-   ziua de joi , odată la 2 săptămani, respectiv în prima și a treia saptamana din luna

colectarea deșeurilor de CARTON-HÂRTIE (sacul albastru) –ziua de joi, odată la 2 săptămâni , respectiv în a doua și a patra săptămână din lună

colectarea deșeurilor de STICLĂ (sacul verde) – ziua de marți, odată la trei săptămâni,respectiv în a treia săptămână din lună.

Pentru activitatea de colectare a deseurilor reciclabile, operatorul de salubritate S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L.  va distribui persoanelor fizice din zonele vizate, saci personalizați pe cele 3 culori, în momentul colectării se va aplica sistemul de 1/1, la un sac colectat se va distribui alt sac pentru colectare.

Persoanele fizice care nu figurează  în baza de date  cu contract de prestări servicii, sunt rugate să se deplaseze la sediul operatorului de salubritate în vederea încheierii contractului, pentru a beneficia de serviciu.

Acțiunea de distribuire o sacilor va începe de azi 09 martie, urmând a se finaliza până la sfârșitul lunii martie. Odată cu sacii veți primi și un pliant informativ cu informații privitoare la modul cum se face colectarea pe fiecare tip de deșeu.

În prima faza se vor distribui saci colorați în zona de case a municipiului Resita  (orașul vechi), iar în  funcție de eficiența sistemului de colectare “din poartă în poartă”, acesta va fi implementat la nivelul întregului oraș în sectorul case, doar pentru persoanele fizice care au încheiat contract de prestari servicii.

 În cazul în care sunteti arondat la o platforma de colectare deseuri, vă informăm că în luna aprilie 2020, activitatea de colectare se va desfasura in paralel, atât pe sistemul “din poarta în poartă” cât și de la platforme.

Începând cu luna mai 2020 colectarea se va face doar individual, platformele zonale urmând a fi desființate.

Vă mulțumim pentru înțelegere – este mesajul Primăriei Reșița.

Comentarii

comentarii