Acasă Actualitate Primarul Dominic Fritz, obligat de instanță să-l repună pe Culiță Chiș director...

Primarul Dominic Fritz, obligat de instanță să-l repună pe Culiță Chiș director general. Sindicatul Liber din Primăria Timișoara a anunțat ”angajatorul” despre decizia instanței

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a aflat pe ce post trebuie să îl reangajeze pe Culiță Chiș în cadrul structurii proprii. După ce în vara anului precedent instanța obliga municipalitatea să îl angajeze pe cel care fusese mâna dreaptă a primarului Nicolae Robu, primăria a cerut lămuriri asupra deciziei, pentru că postul unde activase Culiță Chiș nu mai exista. Iar instanța a oferit explicațiile cerute: fie pe vechiul post, fie pe un post similar.

”Obligă pârâtul Primarul Municipiului Timișoara la reintegrarea reclamantului Chiș Culiță în funcția de Director General al Direcției de Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele de Utilități din cadrul aparatului propriu, dacă acesta mai există în statul de funcții al autorității pârâte sau, în cazul în care funcția publică deținută anterior nu mai există, într-o funcție publică echivalentă”, se spune într-o informare trimisă de Sindicatul Liber al Angajaților din Primăria Timișoara, asupra Încheierii Civile din data de 13 martie, pronunțată de Tribunalul Timiș, secția de contencios administrativ care are ca scop lămurirea sentinței civile prin care primăria era obligată să îl reangajeze pe Culiță Chiș.

Comentarii

comentarii