Acasă Actualitate Primarul Fritz refuză să pună în aplicare o sentință definitivă a Curții...

Primarul Fritz refuză să pună în aplicare o sentință definitivă a Curții de Apel Timișoara

DISTRIBUIȚI

A câștigat în instanță dreptul de a fi director, a fost înființată o nouă direcție pentru el în Primăria Timișoara, dar primarul Dominic Fritz refuză să semneze numirea. Și să se conformeze deciziei definitive a Curții de Apel Timișoara

Dispoziția de numire a lui Chiș Culiță în funcția de director general la Direcția Generală de Investiții și Mentenanță din cadrul Primăriei Timișoara a fost întocmită din data de 16.05.2023 de Compartimentul Evidență Personal, asumată de Serviciul Juridic și semnată de Secretarul General.

Fritz refuză însă să semneze numirea și, mai mult, încearcă să complice situația. Și să ajungă din nou în instanță. În aceeași zi în care a fost întocmită numirea lui Culiță, a fost scos la concurs postul de Director General la Direcția Generală de Investiții și Mentenanță prin anunțul postat pe site-ul primăriei. 

Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Municipiului Timişoara îi solicită lui Dominic Fritz să ”comunice în scris motivul pentru care refuză să semneze dispoziția de numire a domnului Chiș Culiță în funcția de Director General la Direcția Generală de Investiții și Mentenanță, în conformitate cu Sentința Civilă nr. 535/14.06.2022 pronunțată de Tribunalul Timiș, secția de contencios administrativ și fiscal în dosarul nr. 4507/30/2021, DEFINITIVĂ prin Decizia Civilă nr. 1263/21.12.2022 pronunțată de Curtea de Apel Timișoara, secția contencios administrativ și fiscală, LĂMURITĂ prin Încheierea Civilă din data de 13.03.2023 pronunţată de Tribunalul Timiş, secția de contencios administrativ și fiscal, rămasă DEFINITIVĂ prin nerecurare”.

Sindicatul cere un răspuns scris și cu privirea la scoaterea la concurs a postului de director creat pentru a se conforma sentinței Curții de Apel Timișoara.

Comentarii

comentarii