Acasă Administraţie Primarul Nicolae Robu vrea să fie iarna ca vara

Primarul Nicolae Robu vrea să fie iarna ca vara

377
DISTRIBUIȚI

Pentru că s-au înmulţit gropile din oraş în timpul iernii, iar şoferii îşi rup maşinile în craterele ascunse de băltirile de apă din ele, primăria fiind bună de plată pentru astfel de daune, primarul Nicolae Robu vrea să dispară gropile dintr-o suflare.

Edilul susţine că nu ştie câte gropi sunt în oraş, dar are el în gând o idee de mai mult timp: de ce nu se folosesc materiale şi tehnici care să permită repararea gropilor imediat ce s-au produs, “ca în ţările nordice, unde se fac asfaltări şi la temperaturi foarte scăzute” şi să nu se mai aştepte temperaturile legale, mai primăvăratice.

“Joi vom da drumul staţiei de asfalt şi vom începe repararea gropilor cu mixtură la cald. Temperaturile anunţate sunt potrivite pentru astfel de lucrări şi prin urmare se va începe remedierea stricăciunilor apărute pe parcursul iernii, de care avem parte an de an. În ultima vreme, după ce noi am procedat la aşternerea de covor asfaltic şi nu doar la simple plombări, nu mai sunt atât de multe gropi ca altădată, când plombele nu ţineau, dar încă sunt zone unde avem necazuri din cauza acestor gropi apărute în urma alternanţei îngheţ-dezgheţ, a variaţiilor mari de temperatură”, a spus primarul Nicolae Robu în conferinţa de presă de marţi 29.01.2019.

Comentarii

comentarii