Acasă Administraţie Primarului Nicolae Robu i se pare că oraşul este mai curat

Primarului Nicolae Robu i se pare că oraşul este mai curat

375
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu are impresia că Timişoara este mai curată în aprilie 2019 decât în decembrie 2018.

“S-au făcut progrese uriaşe în privinţa curăţeniei. Din păcate, unii la fel marşează şi acum ca şi în luna decembrie. Nu se poate face comparaţie între situaţia de acum a Timişoarei la capitolul curăţenie şi cea din decembrie, dar încă e mult de lucru, sunt foarte multe de rezolvat în continuare, nici operatorul nostru de salubritate nu şi-a intrat în plin, şi-a început activitatea, dar nu cu toate forţele, pentru că încă mai are la dispoziţie câteva săptămâni până îi cer obligaţiile contractuale să-şi intre complet în atribuţii”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul a adăugat că avem o mulţime de coşuri de gunoi distruse “de tot felul de demenţi care au o bucurie în a produce stricăciuni”, iar primăria nu le poate cumpăra, ci schimbarea coşurilor intră în obligaţia operatorului care va cumpăra şi monta circa 1000-2000 de coşuri, conform contractului.

Întrebat de jurnalişti dacă este mulţumit de cum s-a făcut curăţenia în oraş în ultima perioadă, primarul a găsit şi explicaţia: vremea rea, ploaia, care nu a ţinut cu … curăţenia. Evident, spune edilul, când plouă nu se poate face curăţenie la fel de bine ca şi atunci când nu plouă. ”Eu văd în multe locuri, încă, mormane mai ales de crengi. Ce rău mai mic constat însă acum decât altădată, este că văd că lumea nu mai scoate pur şi simplu mizeria pe acele rampe clandestine, ci în saci negri. Nu e permis să o scoţi nici astfel, dar e un rău mai mic. (…). Percepţia mea este că la ora actuală Retim îşi face datoria şi nu-i mai pot critica, aşa cum am făcut-o mai bine de un an, în termeni foarte aspri, dar este loc de mai bine”, a spus Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii