Acasă Actualitate Problemă ”rezolvată”. Primăria a montat patru stâlpişori pentru a împiedica şoferii să...

Problemă ”rezolvată”. Primăria a montat patru stâlpişori pentru a împiedica şoferii să mai pătrundă în zona pietonală a străzii Gheorghe Lazăr

DISTRIBUIȚI

Scandalul provocat de șmecherul cu Mercedes, în 16 februarie, i-a determinat pe reprezentanții primăriei să blocheze intrarea pe strada pietonală Gheorghe Lazăr. Sâmbătă, au fost motate patru stâlpișori în dreptul trecerii de pietoni. 

„Ne-a venit greu să credem că e nevoie să-i punem. Putem avea un oraş civilizat. Împreună”, au scris cei de la Primăria Timişoara pe pagina oficială de Facebook.

Un tânăr de 28 de ani, băiatul patroanei Pizzeriei Cora, a intrat cu Mercedesul în zona pietonală, trecând razant pe lângă pietonii care stăteau la semafor.

Unul din pietoni a avut curajul să-i reproșeze șoferului că era cât pe ce să-l lovească, moment în care acesta s-a repezit și a început să-l înjure și să-l scuipe, cu toate că era filmat.

După ce filmarea a fost postată pe Facebook și a ajuns la polițiști, aceștia au decis să amendeze pe tânărul șofer cu 7.000 de lei, pentru contravenția din trafic și pentru că a încălcat norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Comentarii

comentarii