Acasă Politica PSD-iștii din vestul țării sunt gata să iasă în stradă pentru premierul...

PSD-iștii din vestul țării sunt gata să iasă în stradă pentru premierul Viorica Dăncilă

2585
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Organizaţiilor Judeţene Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara ale Partidului Social Democrat şi vicepreşedinţii regionali Mihai Fifor şi Natalia Intotero, reuniţi sâmbătă într-o şedinţă la Timişoara, au adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului României, Viorica Dăncilă, a echipei guvernamentale, precum şi a conducerii Partidului Social Democrat.

Ședința Comitetului Executiv PSD Timiș i-a avut ca participanți pe președinții organizațiilor județene din Caraș-Severin – Ion Mocioalcă, din Arad – Dorel Căprar, din Hunedoara – Laurențiu Nistor, precum și vicepreședinții regionali PSD, Natalia Intotero și Mihai Fifor.

În cazul în care se încearcă în continuare denigrarea premierului Viorica Dăncilă, PSD-iștii din Timiș sunt hotărâți să iasă în stradă.

„Suntem pe drumul cel bun, chiar dacă se încearcă prin toate mijloacele să se denatureze acest adevăr, toți, în unanimitate, au votat această rezoluție de susținere. Suntem pregătiți, inclusiv de a ieși în stradă, dacă va trebui să susținem, pentru că nu cred că este normal și corect ca organizația PSD să piardă guvernarea, atâta timp cât a fost aleasă în 2016 de oameni”, a declarat președintele interimar al PSD Timiș Călin Dobra.

Comentarii

comentarii