Acasă Eveniment “Păsările au murit din cauza radiaţiilor de înaltă energie”

“Păsările au murit din cauza radiaţiilor de înaltă energie”

DISTRIBUIȚI

Inginerul timişorean Dumitru Muşcoi lansează o ipoteză tulburătoare despre moartea păsărilor din diferite locuri de pe planetă
În ultimul timp, au început să apară păsări moarte, în diferite părţi ale lumii. De la apariţia acestor incidente, toţi încearcă să găsească explicaţia producerii lor. Unii au spus că se apropie sfârşitul lumii, alţii că e din cauza poluării sau din cauză că zburătoarele nu au avut ce mânca. Nimeni nu poate băga mâna în foc şi nu poate spune o cauză precisă pentru care au murit mii de păsări, din America până în România. Inginerul timişorean Dumitru Muşcoi crede însă că are răspunsul, deşi acesta nu e “literă de lege”, ci o părere care îi aparţine şi şi-o asumă… Acesta spune că păsările mor din cauza radiaţiilor de înaltă energie – raze x şi gamma, de intensitate foarte fină. Ba, mai mult, Muşcoi face legătura cu o întâmplare petrecută chiar în Timişoara, în 1997, atunci când au murit zeci de porumbei…
“La contactul dintre materie şi antimaterie se produce radiaţie. Porumbeii sunt mai sensibili ca alte păsări”
Atunci s-a spus că porumbeii au murit din cauză că au consumat porumb şi floarea-soarelui tratate cu insecticid. “Au spus, în cazul din 1997, din Timişoara, că porumbeii au murit pentru că le-au plesnit vasele de sânge din guşă. Din cauza radiaţilor s-a întâmplat. La contactul dintre materie şi antimaterie se produce radiaţie. Porumbeii sunt mai sensibili ca alte păsări. În lume au murit mai mult mierle, grauri, păsări mai sensibile. La americani, mierle, la noi, grauri. Acestea sunt mai sensibile la radiaţii. Asta-i părerea mea. Păsările au murit din cauza radiaţiilor de înaltă energie – raze x şi raze gamma – de intensitate foarte fină. Crescând nivelul de radiaţie, mă aştept la o accelerare a fenomenului de încălzire globală, consecinţă – cutremure, erupţii vulcanice. Locurile cele mai sensibile sunt Atolul Mururoa (Locul marelui secret) şi zona Parcului Yellowstone”, spune inginerul Dumitru Muşcoi, liderul sindicatului Ingineri, Tehnicieni, Maiştri, învăţământ preuniversitar Timiş.
“Acest câmp de radiaţii e mult mai intens”
“Se întîmplă ceva în univers, că zona de materie sau antimateriie ajunge în zona cealaltă. Nu se ştie de ce au stat deoparte una de alta.  Dacă ai norocul să prinzi o perioadă mai densă, uite ce se întâmplă. Va afecta şi funcţionarea centralelor nucleare, pe fisiune, pe uraniu”, spune Muşcoi.  Au fost descoperite păsări moarte în Arkansas, Louisiana, în Suedia şi chiar în România, la Constanţa, în această perioadă. “Spre deosebire de anul 1997, după câte decese în lumea păsărilor s-au produs înseamnă că acest câmp de radiaţii e mult mai intens. Mă aştept la apariţia unor noi viruşi mutanţi, care pot produce boli. Tot ce lucrează cu substanţe radioactive – centrale nucleare, scanări, toate vor fi afectate”, spune Muşcoi.

 

Comentarii

comentarii