Acasă Sport Rapid a învins FC Timişoara, scor 3-2, şi a adus prima înfrângere...

Rapid a învins FC Timişoara, scor 3-2, şi a adus prima înfrângere a bănăţenilor în acest sezon

357
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a jucat în etapa cu numărul XXVII a Ligii I contra unei formaţii contracandidate la un loc ce duce în cupele europene, Rapid Bucureşti. Bănăţenii au avut parte de o nouă ocazie de a-şi păstra locul I datorită egalului făcut de Oţelul Galaţi pe teren propriu contra celor de la Dinamo. 

Poli a început partida din Giuleşti în formula Pantilimon, Helder, Cisovsky, Ghionea, Sepsi, Goga, Alexa, Bourceanu, Tameş, Zicu, Axente. Prima şansă de deschidere a scorului a aprţinut rapidiştilor. Pantilimon a ieşit la rampă prin două intervenţii bune în minutele trei şi nouă, reuşind să închidă poarta alb-violeţilor.Deschiderea scorului a venit în minutul 11, gazdele marcând prin Bozovic pentru 1-0. Avantajul bucureştenilor nu a durat mult, Zicu aducând egalarea după numai opt minute printr-un voleu din cinci metri. În minutul 33 scorul a devenit 2-1 pentru rapidişti, Roman marcând cu un şut la colţul lung. Pantilimon a mai avut o intervenţie bună în minutul 37, scorul la pauză fiind 2-1 pentru Rapid. Repeiza secundă a debutat cu formaţia bănăţeană alergând după egalare, însă, cei care au înscris au fost tot bucureştenii. Scorul s-a făcut 3-1 pentru rapidişti în minutul 60, Pantilimon fiind învins de şutul lui Pancu. Cisovsky a trecut pe lângă golul doi în minutul 73. Alexa a reu8şit să marcheze pentru Timişoara cu cinci minute înainte de final, căpitanul alb-violeţilor marcând din cinci metri. Scorul a rămas neschimbat până la final deşi Zăgrean a trecut pe lângă egalare în minutele de prelungire. Scorul final al partidei dintre Rapid Bucureşti şi Politehnica Timişoara a fost 3-2, bănăţenii suferind prima înfrângere din acest sezon. 

La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori. În tribună s-au aflat şi atacantul rapidist Sabrin Sburlea, cu piciorul în ghips, şi fostul antrenor-jucător al FC Timişoara, Cosmin Contra. Preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, aflat în tribună, a fost înjurat şi apostrofat de suporterii rapidişti de la tribuna 0 la fiecare decizie a arbitrului Alexandru Tudor împotriva gazdelor.

Comentarii

comentarii