Acasă Actualitate RBS Supergrounds ajută cu 5.000 de euro Şcoala nr. 22 din Timişoara

RBS Supergrounds ajută cu 5.000 de euro Şcoala nr. 22 din Timişoara

308
DISTRIBUIȚI

Şcoala nr. 22 din Timişoara şi RBS România încep sâmbătă, 27 martie, reamenajarea spaţiului verde şi a locului de joacă pentru copiii din incinta şcolii, în cadrul proiectului RBS Supergrounds.
Reprezentanţii şcolii împreună cu elevii vor demara proiectul printr-o acţiune de curăţare a spaţiului verde existent şi de plantare de copaci. „Aşteptăm cu foarte mare interes acţiunea de sâmbătă, care va transforma modul în care arată şcoala. Invităm de altfel membrii comunităţii locale să fie alături în acest demers,” a declarat Gabriela Vente, account services officer, RBS România, care a nominalizat anul trecut şcoala timişoreană pentru finanţare.
Ajutorul financiar oferit de RBS România Şcolii nr. 22 din Timişoara se ridică la suma totală de 5.000 de euro. Pe lângă premiul în valoare de 4500 euro primit în cadrul proiectului Supergrounds, Şcoala nr. 22 beneficiază de încă 500 de euro acordaţi de bancă prin intermediul unui alt program, Community Cashback Awards. Angajaţii RBS implicaţi în programe ale unor organizaţii neguvernamentale şi care doresc să beneficieze de ajutor pentru asociaţia în care activează pot aplica pentru Community Cashback Awards, program prin care pot primi din partea băncii sprijinul financiar de care au nevoie.
„RBS susţine activ acele cauze comunitare care reflectă valorile băncii şi ale angajaţilor noştri. Prin programe ca Supergrounds sau Community Cashback Awards, angajaţii RBS beneficiază de sprijin din partea băncii pentru implicarea lor în comunitate.” a declarat Johan Gabriels, CEO RBS România.
În 2009, RBS a adus în România Supergrounds, o iniţiativă a RBS Group, parte a programului de investiţii în comunitate, în cadrul căruia şcolile primare beneficiază de sprijin financiar oferit de bancă pentru recondiţionarea spaţiilor de joacă. Angajaţii băncii pot propune o şcoală pentru reamenajare şi se pot implica apoi în coordonarea aplicaţiei şi a proiectului.

Comentarii

comentarii