Acasă Actualitate Rectorul UPT, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, a fost recompensat cu titlul de Profesor...

Rectorul UPT, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, a fost recompensat cu titlul de Profesor Onorific al Universității Obuda din Budapesta

DISTRIBUIȚI

Rectorul Universității Politehnica Timișoara, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, a participat, la invitația conducerii Universității Obuda din Budapesta, la reuniunea festivă a Senatului instituției maghiare de învățământ superior dedicată deschiderii anului universitar 2021/2022.

Ceremonia a fost găzduită de Palatul Artelor din Budapesta la data de 30 august 2021 și a fost prezidată de Mihály Varga, ministrul finanțelor în guvernul maghiar și, totodată, președinte al Consiliului de Administrație al Fundației Rudolf Kalman, care finanțează Universitatea din Óbuda, și de prof.dr. Levente Kovács, rectorul instituției.

În cadrul ceremoniei, prof.dr. Levente Kovács, rectorul Universității Óbuda, a acordat titluri onorifice unor personalități cu performanțe profesionale remarcabile, recunoscute la nivel internațional.

Rectorul Universității Politehnica Timișoara, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, a fost recompensat cu titlul de Profesor Onorific pentru „pentru realizările sale remarcabile în îmbunătățirea și creșterea calității internaționale a educației, cercetării științifice și activităților academice”.

Comentarii

comentarii