Acasă Actualitate Regina bănăţenilor la Miss Universe

Regina bănăţenilor la Miss Universe

141
DISTRIBUIȚI

Au rămas mai puţin de două luni până la Finala Miss Universe Romania 2010. Organizatorii concursului au adus anul acesta o noutate proiectului, prin derularea Caravanei „Miss Universe poţi fi chiar tu!”, în şase dintre oraşele mari ale României. Miss Universe România va ajunge şi în Timişoara, pe 15 şi 16 mai, iar comandamentul evenimentului va fi stabilit în incinta Iulius Mall.
Dintre cele 58 de ediţii aniversate de cea mai importantă competiţie a frumuseţii din lume, România se poate lăuda cu doar cu 9 participări. Motivele sunt multiple, acestea ţinând atât de capacitatea organizatorică şi financiară a deţinătorilor de licenţă pentru ţara noastră, din trecut, cât şi de conjunctura socio-politică în care s-a aflat România, ani la rând.
Totuşi, iată că în 2009, Organizaţia Miss Universe România a reuşit să trimită o reprezentantă la Miss Universe, în persoana Biancăi Elena Constantin, din Piatra Neamţ. Frumoasa blondină, în vârstă de 20 de ani, a reuşit să facă faţă cu brio cantonamentului şi probelor de concurs, din insulele Bahamas, reuşind chiar să-l provoace pe Donald Trump la o discuţie despre România. Acesta s-a declarat fermecat de zâmbetul Biancăi şi le-a urat succes românilor în lupta pentru dreptul de a fi ţară gazdă pentru Miss Universe 2011.
Timişorenii se pot mândri şi ei cu un titlu. Diana Urdăreanu a câştigat în 1997 selecţia naţională, devenind astfel reprezentanta ţării noastre la Miss Universe.
Ediţia din acel an s-a desfăşurat în Miami, Florida, Statele Unite ale Americii, iar competiţia nu a fost lipsită de peripeţii şi surprize. Titlul suprem a fost adjudecat chiar de reprezentanta Statelor Unite, Brook Lee, din Hawaii, aceasta aducând americanilor cea de-a şaptea coroana. Rezultat ce a propulsat Statele Unite în topul câştigătorilor de titluri Miss Universe şi care i-a menţinut pe locul întâi până în prezent. Din juriul concursului au făcut parte: James Billie, Tommy Ford, Carolina Herrera, Eva Herzigova, Mike Love, Pat O'Brien, Monique Pillard, Cristina Saralegui şi Ingrid Seynhaeve. Invitat de onoare a fost Julio Iglesias, care a susţinut şi un recital în cadrul spectacolului.
Diana Urdăreanu, reprezentanta României, s-a clasat pe locul 53, din 74 de ţări participante, obţinând o medie de 8, 17 puncte. În timp, Diana a devenit un model de succes, asociindu-şi imaginea cu mărci importante din industria modei.
Anul acesta, Diana a acceptat invitaţia Organizaţiei Miss Universe România, de a face parte din juriul care va alege cele 30 de finaliste la selecţia naţională pentru Miss Universe. Ea va fi prezentă alături de organizatori, la preselecţiile ce se vor derula pe 15 şi 16 mai, în Timişoara, la Iulius Mall, între orele 12.00 şi 20.00.

Comentarii

comentarii